Tälle sivulle päivitetään ajankohtaista infoa ja ajatuksia.

05.12.2021

VARAUSKALENTERI ASIAKKAILLE

Voin ilokseni ilmoittaa, että yritykselle on perustettu sivu, josta asiakkaat voivat nähdä reaaliaikaisen työn varaustilanteen. Linkit on jaettu asiakkaille henkilökohtaisesti. Sivulta näkee sen hetken tilanteen työvuorojen saatavuudessa. 

Näin voin osaltani auttaa asiakkaitani työvuorojen suunnittelussa. Tämä varmasti auttaa myös äkillisissä lisätyövoiman tarpeissa, jolloin ei tarvitse erikseen lähetellä kyselyitä sähköpostitse tai soitella saatavuusasioista vaan voi heti vilkaista sivuilta tilanteen ja sen jälkeen ottaa yhteyttä ja tilata työvuoroja. Tilaukset vahvistan totuttuun tapaan erittäin nopeasti – todennäköisesti paljon nopeammin kuin yksikään kilpailijoistani!

Lämpimin jouluisin terveisin,

Heikki

26.07.2021

ENSIMMÄINEN TYÖNTEKIJÄ HAUSSA

Yrityksen toiminta on käynnistynyt hyvin ja on tullut aika rekrytoida yrityksen ensimmäinen oma työntekijä. Työtä on tarjolla alkuun tuntityönä sekä apteekeissa että annosjakelussa. Myöhemmin työn tarve todennäköisesti lisääntyy – vuokratyön kausivaihtelu tosin saattaa vaikuttaa vaihtelevasti.

Vähintäänkin lauantaivuoroja olisi näillä näkymin tarjolla syksyllä hyvin, joten työ sopisi myös opiskelijalle tai työntekijälle, joka kaipaa enimmäkseen viikonlopputyötä.

Annosjakelun työmäärä tulee tarkentumaan lähiaikoina. Annosjakelu toteutetaan erillisessä annosjakeluyksikössä. Näin ollen työ poikkeaa selvästi apteekkityöstä. Asiakasapteekeissa on käytössä enimmäkseen MAXX, mutta annosjakelussa käytetään Pd3-järjestelmää sekä Easymediä.

Uusi työntekijä tulee saamaan kattavan perehdytyksen työtehtäviin minulta henkilökohtaisesti. Minulta saa varmasti myös tukea jatkossakin ja autan kaikissa työhön, työssäjaksamiseen ja työviihtyvyyteen liittyvissä kysymyksissä.

Työntekijältä odotan ihmisläheistä ja aitoa asennetta sekä vastuunottoa omasta työstä. Yritykseni valttina on taattu laatu, joten odotan hakijoilta aitoa inhimillistä otetta työhön. Myöhemmin on myös mahdollisuus osallistua yrityksen kehittämiseen ja markkinointiin, mikäli siihen löytyy kiinnostusta.

Minuun voi olla yhteydessä myös kotisivujen yhteydenottolomakkeella. Puhelimeen pystyn vastaamaan vaihtelevasti. Toivottavasti löytyy huipputyyppi, jonka kanssa pääsemme kehittämään yritystä ja sparraamaan toinen toisiamme siinä samalla!

Kuulemisiin,
Heikki

01.03.2021

maalis-huhtikuussa uusille asiakkaille työtä halvalla

Kevät on rauhallista aikaa vuokratyön näkökulmasta, kun apteekkien lomasesonki ei ole vielä alkanut. Myös vallitseva koronatilanne on vaikuttanut monien apteekkien asiakasmääriin ja näin myös henkilöstötarpeisiin. Pinnan alla saattaa kuitenkin olla väsymystä niin koronasta kuin talven pimeistäkin ja kesälomien odotus on jo alkanut. 

Apteekin asiakasvirtojen palautuessa ei varmasti olisi haitaksi olla yksi osaava varamies mukana vahvuuksissa, mikäli flunssa tai koronaväsymys alkaa painaa. Saattaisikin olla hyvä ehdottaa esimerkiksi pidennettyjä viikonloppuja työntekijöille (tietenkin kertyneitä kesälomapäiviä käyttäen), jolloin he saisivat levättyä hyvin ja jaksaisivat palvella asiakkaita kesälomaan asti hyvällä mielellä maskeista huolimatta. Kolmen päivän viikonloppu tekee joskus ihmeitä vireystasoille.

Tällöin yksittäisen päivän tuuraaminen palveluillani tuo apteekille kokonaisvaltaista hyötyä, kun asiakastyytyväisyys – yhteishengestä puhumattakaan – ei kärsi henkilökunnan väsymyksen vuoksi. Näin myös apteekin henkilöstö kokee tulevansa huomioiduksi ja työhyvinvointipankkiin on taas tehty yksi talletus lisää kasvamaan korkoa.

Olen lähestynyt apteekkareita myös sähköpostitse uusille asiakkaille suunnattuihin tarjouksiin liittyen. Nyt kannattaa tarttua tarjoukseen ja tutustua minuun ja yritykseeni! Jo yksikin työpäivä riittää mainiosti siihen, että sisäistän apteekin toimintatavat ja hyllypaikat tulevat tutuiksi. Näin tarpeen tullen henkilöstövajeen painaessa vastaan vähintäänkin yhtä vakituista työntekijää eikä vajaalla miehityksellä tarvitse aloittaa päivää perehdytyksellä. Myös asiakastyytyväisyys kiittää.

Pienen yritykseni erityisenä valttina on henkilökohtainen palvelu, joka mahdollistaa aidosti asiakaslähtöiset juuri kyseisen apteekin tarpeet täyttävät työtavat ilman turhia välikäsiä.  Olen helposti lähestyttävä, reilun kymmenen vuoden apteekkityökokemuksen omaava taitava osaaja, joka työn ohessa saa myös notkeasti lisämyyntiä aikaiseksi. Huomaavainen ja läsnäoleva persoonani tasoittaa myös henkilöstössä vallitsevaa kitkaa aidolla asenteella.

 

Erittäin aurinkoista kevättä toivottaen,
Heikki


PS. Tutustuithan jo minuun ja yritykseeni Tietoa-välilehdellä?